Koti Asuminen Puistotie 5 palvelee naapurina

Puistotie 5 palvelee naapurina

861
Sisustusliike Puistotie 5, Munkkiniemi, Helsinki
Mikan ja Marian luontainen innostus sisustukseen ja asiakaspalveluun näkyy kaikessa.

Sisustusliike Puistotie 5:stä löytyy monenlaista hyödyllistä, ajankohtaista, kaunista ja kivaa. Itselle tai lahjaksi. Munkkiniemeläiset ovat ottaneet innolla vastaan uuden, ammattitaidolla palvelevan naapurinsa.

Puistotie 5 palvelee asiakkaita iloisen ystävällisesti ja joustavasti kaikkina viikonpäivinä. Ostospakkoa ei tunneta. Kannattaa poiketa sisään katselemaan ja ihastelemaan liikkeen laajaa ja laadukasta valikoimaa. Hinnat luvataan pitää kilpailukykyisinä.

Sisustusliike Puistotie 5, Munkkiniemi, Helsinki – Sunnuntai on osoittautunut suosituksi päiväksi, kun ihmiset ulkoilun lomassa ovat löytyneet meidät, tulevat tutustumaan, tervehtimään tai ostoksille, kertoo yrittäjänä toimiva, kaupallisen ja merikapteenin koulutuksen saanut Mika Salenius . Lapsuus- ja nuoruusvuotensa Munkkiniemessä asuneena hän halusi perustaa sisustusmyymälän juuri tänne.

Puistotie 5 avattiin toukokuussa 2018. Vakinaisesti liikkeessä työskentelee myös Maria , jolla on sisustuspainotteisen tekstiilisuunnittelijan, visualistin ja verhoilijan koulutus.

Laadukkaita lähituotteita

Nyt Mika ja Maria ovat suunnitelleet valikoiman laajennusta asiakkaiden toiveiden ja trendien mukaisesti.

– Myymme mielellämme lähituotteita ja kotimaista tavaraa, sikäli kun sitä on saatavissa. Suurin osa valikoimasta tulee suomalaisilta yrityksiltä, loput ulkomailta esimerkiksi Ruotsista. Valikoima koostuu tyylikkäistä sisustustuotteista, kuten matoista ja tekstiileistä, kätevistä keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeista, laadukkaista paperi- ja toimistotarvikkeista, kasveista ja pienrautatuotteista, kuten lampuista ja paristoista.

Kotiinkuljetus onnistuu Munkinseudulla joustavasti pientä korvausta vastaan.

Kevätuutta

Lapsille on liikkeessä luvassa paljon uutta, muun muassa askarteluvälineitä, pelejä ja kutsurekvisiittaa. Pienkalusteita, kuten pieniä pöytiä ja tuoleja tulee reilusti lisää. Uutena ryhmänä tulevat täkit ja tyynyt.

– Varsinkin pienille parvekkeille meni viime keväänä paljon ruukkuja ja kukkia. Siksi ne ovat varmasti hyvin esillä myös tänä keväänä. Siemenkauppaakaan ei tarvitse lähteä muualta hakemaan. Meille tulee niitäkin, kertovat Mika ja Maria tyytyväisinä.

Yhteystiedot

Oy Puistotie 5
Munkkiniemen Puistotie 5
00330 Helsinki
Puh. 050 520 4360
www.puistotie5.com
www.facebook.com/puistotie5

Sisustusliike Puistotie 5, Helsinki
Puistotie 5 palvelee ma–pe 10.30–18.30, la 10–16 ja su 12–16.